Dengan Nama Allah.

Dengan Nama Allah.

Sayang Kamu

Sunday, January 18, 2009

Al Kisah Pekerja Rajin






NI lah PC Idalara...org dah pakai yang latest..idalara masih pakai window tahun bila ntah..takpe lah janji boleh buat keja...janji ikhlas dengan keja ..tak gitu? kalau org lain sibuk menghitung hari nak bercuti tapi idalara mula risau bila bnyak sangat hari cuti.....,ye lah org lain bila cuti pergi makan angin dgn husband n family,tapi idalara tak ke mana2 so mestilah boring giler bila dok rumah tanpa buat apa2..paling suka datang keja time cuti sbb takde gangguan, tiada deringan telefon, tiada gossip2 yang menambah dosa dan tak perlu tguk muka bos yang kelat..(hehehe jangan marah bos)apa pun idalara mng suka keja dan mng tkkan berhenti keja selagi tubuh badan sihat dan diperlukan..ni lah keja2 yang idalara buat...prepare Cheque untuk segala payment Semalam siapkan bayaran dermasiswa anak2 ahli yang masuk ke IPTA..seronok tenguk anak2 orang pandai2 belaka...Smlam juga idalara buat Bank Reconcilition..hah! keja ni memang perlukan penelitian..tiada gangguan dan nak kena fikir betul2..idalara bukan pandai sgt akaun tp bos amanahkan buat keja ni..so far ok lah...bila semua keja dah beres barulah idalara melayari internet pulak..dan semestinya singgah kat blog..bila ziarah kat blogger lain...fuh! rasa ketinggalan sangat...tapi tkpe..idalara skrag sdg belajar..menyahut cabaran seseorang. Selamat Maju Jaya.!!!

3 comments:

Kamezaim said...

mak aiii.... berselerak mengalahkan lelaki... ternyatalah tempat kerja wanita tak lah sekemas mana..wakakaka.. pemalas rupanya..hahaha

Idalara said...

eh..tolong sikit tau...nak tau kemas ke tak meh datang sekarang..
masa tgh keja mng le berselerak...bila dah siap baru lah kemas...

splendid said...

fendi bag
fendi hand bag
fendi spy bag
fendi bags
dolce gabbana

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...