Dengan Nama Allah.

Dengan Nama Allah.

Sayang Kamu

Saturday, January 15, 2011

I Love Tupperware: :: 1st Giveaway::

Sejak dua menjak ni banyak betul GA ..bila tguk GA ni dan tenguk hadiah tupperware hati terus tertarik...inilah pertama kali aku join GA contest ni...manalah tahu ada rezeki..kalau nk tahu lebih lanjut sila klik kat banner di atas.

Sape saja yg singgah di blog idalara ni di jemput sertai..syaratnya mudah sangat2 dan hadiahnya wow!!...nak tahu singgah SINI

Jangan lupa sertai ye...tarikh tutup 31 Jan 2011..sempat lagi.

p/s dah ramai yg join..tapi rezeki sape tu kita tak tahu.

8 comments:

IMANSHAH said...

wah wanita dan tupperware memang tak dapat dipisahkan..gud luck

kakcik said...

Semoga ada rezeki Ida untuk memenangi GA ini. :)

Idalara said...

Imanshah..
seperti irama dan lagu...

Idalara said...

Kakcik..
insyallah mudah2an..rezeki kalau ada tkkan kemana.

Sham said...

alamak tupperware tu...kegemaran orang rumah ku...boleh cuba ni...

hysman said...

perghhh.. tapawer..
gewd luck kak..
insyaAllah ade rezeki nama kak naik..
nnt boleh post ke teratak senyum..
hehee

Idalara said...

Sham..masih ada masa lagi...18 tarikh tutup..cepat2

Idalara said...

Salam hysman..
imsyallah..ada rezeki tak kemana..kalau bukan depan mata pun tetap tk dpt..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...