Dengan Nama Allah.

Dengan Nama Allah.

Sayang Kamu

Wednesday, December 02, 2009

Hadiah Untuk Wachak!



Oleh kerana Wachak telah membuatkan idalara tutorial untuk shoutmix di blog idalara..dan dengan bantuan kawan baik idalara,idalara telah berjaya mendownloadkan shoutmix dengan time yang tepat di blog...maka idalara ingin menghadiahkan wachak satu bar coklat cadbury berperisa kacang hazel...diharap wachak sudi menerima hadiah dari idalara ini...:) ini saja yang mampu idalara hadiahkan buat wachak..


Lainkali jika idalara nak minta bantuan wachak, harap wachak tak serik nak bagi ilmu ye....terimakasih banyak2..idalara rasa ramai teman2 blogger yang boleh share ilmu yg wachak bagi..so jangan malas2 singgah kat blog wachak. kalau nak minta wachak ajarkan apa yang tak tahu pasti wachak ajarkan..Upah @ hadiahnya senang je..bagi coklat yang wachak suka, ..hehehehe..

8 comments:

wachak said...

aduyaiii !! meleleh ayer liur nengok cokelat tu .. TQ 10kali

Idalara said...

alahai..siannya..ni nak kna postkan kat wachak ni...

maiyah said...

wah dpt cokolat.. bleh le nk mnta tlg wachak hehe

SYAbAR said...

camtulah kawan namanya...

Kamsiah said...

waa..ida..nak jugak hehe...peberet la...segala jenis cokelat..saya suka

mamai said...

nak sikit

Eiba said...

Kak Ida..Eiba pun suke coklat gakss..sehari tak makan coklat..rasa nak pitam..hikhik

Sofia said...

waaa...

bestnye dpt cokelat dr ummi..

ummi, nak2 jg... hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...