Dengan Nama Allah.

Dengan Nama Allah.

Sayang Kamu

Friday, May 01, 2009

Terima Kasih Semua...Tirana, Eida,Ieyra,Rizki,MamaQaypo dan DjEpoi.

Terkadang bila kita dilanda suatu insident dan berbagai-bagai dugaan..rasa tak mampu nak hadapinya..rasa sedih dan lara mula bertandang..hendak mengadu pada saudara semuanya jauh dan rasa tak mahu menyusahkan mereka, lebih2 lagi ibubapa yang semakin dimamah usia...

Rasa nan lara itu terus sirna bila mengunjungi teratak kesayangan ini kerana ditimbuni dengan berbagai award, kunjungan teman-teman dan ucapan terima kasih!Ida juga menerima tag dari teman2 namun hingga kini masih tak sempat menjawabnya..maafkan ida ye..insyaallah ida akan cuba jawab.

Rasa terharu dan gembira sangat bila menerima awards dan kunjungan teman2..cuma tak sempat menyatakan jutaan terima kasih kepada mereka yang menganugerahkan award pada ida..layakkah ida menerima awards ini..rasa seperti tak layak je..maklumlah..apa yang ada di IDALARA?..apa2 pun ida nak ucapkan jutaan terima kasih kepada:

Tirana..terima kasih Tirana kerana penghargaan ini..lov u!!

Rizki..dari Indonesia..mekasih ya..

Daripada anakanda Iyera. terima kasih sayang..maaf auntie sebab tak membalas sms ieyra..sayang ieyra..

Dari Eida...Terima kasih yang tak terhingga..mudah2an eida selamat melahirkan.

Dari mamaQayPo..walaupun ida baru mengenali mama namun mama bermurah hati beri tanda hati ini pada ida..terima kasih mamaQayPo.

dan dari DJEpoi..yang kerap juga mengunjungi teratak kak ida...terima kasih banyak2 ye..

Buat anda semua dan sesiapa saja yang sudi mengunjungi serta memberi komen dan pandangan yang amat bermakna buat ida di IDALARA, ida ucapkan jutaan terimakasih yang tak terhingga...mudah2an persahabatan kita di alam maya ini akan terus berkekalan Insyaallah..dan andainya ida tak sempat mengunjungi teratak teman2 harap memahami dan maaf dipinta..hasrat hati ingin tiap waktu mengunjungi tetapi kudrat sangat terbatas...juga andai gurauan ida mengguris hati teman2 maafkan ida..
Kerana yang lemah dan kurang adalah diri ida hanya Dia yang Maha Sempurna

6 comments:

anaklaut said...

salam..idalara,

blog ida, memang cantik..ida memang berhak terima award tu..;)
syabs..!

intan shaheera@ieyra said...

thanx kerna sudi amik award dari ieyra

@e_da said...

sama-sama kak ida... yg penting kita sama2 happy.. ada masa kita sedih kita luah kat sini.. pasti ada kawan2 yg prihatin.. sekurang2nya hati kita sedikit lega...

hysMan.. said...

tahniah kak...
wish u all da best..
cahiyokkkk!!!
hehee..

Dj Epoi said...

Salam Kak Ida......

Walaweiiiiiiiiiiiii Gua kembali lagi kesini......setelah spoooornama menghilangkan diri.....kali ini ENTRY ini Gua titipkan khas dari Hospital Sunway di Bandar Sunway......Gua masih lagi kena tahan oleh Dokter dan Nurse kat sini untuk buat Show heheheeheh gurau jer.....
Gua masih lagi belum sembuh sepenuhnya ......

Inshaallah Kak...selagi Gua termampu......membantu Inshallah Gua akan tolong....

Salah satu Matlamat Gua dimuka bumi ini adalah untuk mengembirakan seramai yang boleh didunia ini....

Wokeeeeeeeeeeeees!!!!!!!!!!!!
Gua nak Terjah blog kekawan yang lain pulak nih......
Dah lama tak tinggalkan jejak dalam blog semua orang

Idalara said...

salam anaklaut
terima kasih yang teramat..blog idalara ni dah boleh buka semula..
cantik ke..tapi masih terlalu bnyk kekurangan..terima kasih sudi singgah.
...................................
ieyra..auntie mng sentiasa sudi..kalau ada lagi tu bak2 lah sini..hehehe
...................................

ye eida..lebih baik mencurah rasa di sini...pasti ramai yg mengerti..
...................................

Thanks hysman..hysman ialah org pertama bg akak awards...akak pun wish u all da best!
...................................

Djepoi...syukur epio dah mula sembuh..mst rindu kat blog damn kwn2kan..terimakasih..akak rasa ramai yg epoi nk terjah tapi masih sempat bg komen pnjg lebar kat blog akak...terharu sgt dgn sokongan kengkawan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...