Dengan Nama Allah.

Dengan Nama Allah.

Sayang Kamu

Monday, May 03, 2010

Cintaku Beralih Arah....

Sejak peristiwa itu menimpaku..aku tidak lagi menaruh rasa cinta padamu..aku benar2 serik dan cuba menghindarkan diri dari mu..walaupun aku tidak dapat melupakanmu....bagaimana aku bisa melupakanmu..setiap kali ke pasaraya aku melihatmu, setiap kali ke kedai aku melihatmu memandangku meminta simpati.....aku benci..keranamu aku sakit,keranamu doktor menasihatiku supaya meninggalkanmu, bila aku mendekatimu aku jadi panas dan demam.........apa dayaku walaupun aku terlalu cintakanmu.......maafkan aku kerana terpaksa meningalkanmu..kini cintaku telah beralih arah...

Maafkan aku COKLAT CADBURY, selamat tinggal...kini cintaku beralih arah kepada....
Aiskrim Wall's Selection...hmmm memang sungguh sedap..lebih2 lagi musim panas ni...hihihi... inilah cinta hati ku sekarang....


Bayangkan yang dingin...betapa nikmatnya bila dimakan waktu cuaca panas begini....tak sedar2 dah habis satu manggkuk msuk ke tekakku..

ps..Cintaku padaNYA tidak pernah beralih arah..hingga kini dan selamanya...

24 comments:

kakcikseroja said...

Amboi amboi amboiiiii :)

@e_da said...

hehehhe memula tertipu ingatkan madah tuk siapa.. rupanya COKLAT.. hah pandai kak ida,,...

Fatehah A. said...

erk..aiskrim tersebut sangat menggoda.slurp2

blueCITY® said...

salam,

hehehheh...

ku juga suka eskrim coklat dan vanilla

lalalala
rindunya pada ...

LadyD said...

weee....eskrim...LadyD sukeeee sangaaaat....bila nak blanje tu?????????

wachak said...

sis ida, sama ar tekak kita, baru minggu lepas beli aiscream tu, x beli cokelat cadbury ...hehehe

azieazah said...

Walls Selections? Yeahhh Hidup Biar Sedap..!

LiNda said...

Kak Ida,

mintak sikit ...

Idalara said...

linda...
bukan kata sikit nk bnyk pun boleh...

Idalara said...

betul azie..
hidup biar sedap...kata2 yg bagus tu..

Idalara said...

wa...kebetulan kan...tp pun mng sbb cuaca skrg teramatlah panasnya..tk boleh mkn coklat bnyk2

Idalara said...

ladyD..
no hal nk belanje..tp kena dtg sini lah...

Ibu n Abah said...

Ida...
kalau dah nama ice-cream...
memang menggoda...
nak-nak pulak musim cuaca membahang panasnya....

Acik said...

Salam..
Kak Ida.. nak sikittttt!!!

Ibu n Abah said...

salam ida,
saya dah takjadi private..
jemput kerumah baru saya yang tak berpagar dah..
http://akakjua.blogspot.com

Idalara said...

biru....selera kita sama ek...

biru rindu pada sape tu..hihihi

Idalara said...

slama fatehah..
yup menggoda dan melunturkan hati sape yg melihatnya..

Idalara said...

salam eida..
hehehe...terkena gak eida ye..

Idalara said...

salam kakcik hehehe..
ampun....kakcik pun terkena juga

Idalara said...

salam kakcik hehehe..
ampun....kakcik pun terkena juga

Idalara said...

salam ibu n abah @ akak
tp musim panas oklah..bila dah mula hujan2 ni bg free pun ida tolak...

Idalara said...

saalam acik
nak meh sini...kak ida bg i mangkuk kat acik..

Idalara said...

ibu n abah@akak
insyallah nnti ida g masuk rumah baru akak.

MaizaC'Joe said...

Salam My Lovely sis Ida

huwaa.. lama maiza tak singgah sejal blog buat hal.. hehe... Akak maiza doakan moga sihat ceria selalu.. senantiasa di lindungi juga dalam redha Allah.. Amen... SELAMAT HARI IBU!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...