Dengan Nama Allah.

Dengan Nama Allah.

Sayang Kamu

Tuesday, April 13, 2010

Tanda Hati Teman2

Salam sayang semua...sudah seminggu dah update...namun sesekali tetap singgah di rumah teman2 menziarah. Kesibukan dan kesihatan sering membataskan pergerakan..segalanya jadi amat terhad..betapa cepatnya waktu berlalu.....rasanya baru sangat mak abah ke Mekah mengerjakan Umrah..Alhamdulillah sudah selamat kembali pada 11 April baru ni.

Sejak beberapa minggu lalu aku ada menerima beberapa tag dan awards dari teman2 di sini..namun aku mohon maaf kerana masih tak sempat menjawab tag...dan beberapa awards dari teman2 dapat aku paparkan di sini. Ribuan terimaksih aku ucapkan buat yang memberi.

Terimaksih daun keladi....

Award dari Kamsiah..aku ni termasuk dalam senarai top blogger ke..?

Award dari Kak yong...terimaksih Kak Yong

Award yang cantik ini dari Mamawana

Mudah2an kesihatan dan kesibukan ku akan pulih seperti biasa, supaya dapat bersiaran lebih kerap dn menziarahi teman2 semua..aku mohon maaf andai tk sempat ziarah ke rumah teman2. Insyallah aku pasti ziarah.

19 comments:

maiyah said...

tahniah.. dpt award

shaniza said...

Salam..
kak ida, saya terpaksa tutup blog saya utk umum. linkkan blog baru saya http://duniacik.blogspot.com/

Rashid said...

salam

Kak ida.. jaga diri. Banyakkan berehat k..

Syukurlah mak abah dah selamat balik..au

Mr. Azman @ Kreuger said...

wohhh.. akak ni cukup pames.. selalu je dapat award.. haha.. sekarang ni makin mantap. tapi kalau text dengan background buat plain pon lawa la akak. just pandangan je.

Cik Amy Sensei said...

salam kak ida..

hai apa khabar?
lama tak mengomen di sini..
ehhehee...

waaa.....dapat award ekk..
tahniah...lehla penuhkan blog tu ngan award yang memacam ekk..

ehehee..

akhir kata..
SENYUM SELALU walau dalam gundah..
:))

amy syaquena said...

tahniah kak...:)

Kak Nora said...

Tak pe...bersiaran bila ada masa okey.

zedmagel said...

Salam Idalara,

Saya mungkin tidak memberi anda apa-apa award atau gift. Tetapi anda alah rakan blogger dan FB saya No 1.

CIKGU ZAM said...

salam
sesungguhnya masa sangat pantas berlalu, kita sering ditinggal waktu, kita tak mampu nak ulangi, kita hanya mampu merancang utk menggunakan peluang waktu yang sentiasa datang yang baru

Idalara said...

salam cikgu zam
benar..masa yg lepas tk mungkin kembali semula...bina kekuatan untuk menempuh hari esuk..

Idalara said...

salam zed..
jutaan terimaksih..ianya sgt bermakna buat sy..

Idalara said...

salam kak nora...
hati sentiasa digamit untuk bersiaran namun wktu dn tenaga amat terbatas...t.kasih kak nora.

Idalara said...

amy..t.kasih....t.kasih singgah di sini.

Idalara said...

salam amy..
wahhh...kak ida dpt bonus apa ni...dah lama sgt amy tk mengomen kt sini ek..bak kata amy sbb kita rasa kita lebih dekat di sana tu sbb hmpir terlupa nk bersembang di sini...

award dr kwn2 ni membakar semangat akak utk terus menulis.

mng sentiasa senyum wlu hati luka...:)

Idalara said...

salam man n wf..
ala..malunya kak ida man ckp mcmtu..sapelah kak ida ni jika dibanding dgn man@kreuger yg tip top...

dulu penah tukar dah tp ntah mcmne balik asal...

Idalara said...

salam cikgu rashid..
rehat2 juga tp dlm pale asik pikir keje je...dan rasa dah sinonim dgn sakit2 begini..t.kasih atas ingatan dan pesanan..

Idalara said...

salam shaniza..
insyaallah nnti kak ida cari blog baru niza..

Idalara said...

salam maiyah..t.kasih..rasanya maiyah pun ada dpt gakkan...

ai@reel said...

alhamdulilah semuanya sudah selamat pulnag

kak ida jaga kesihatan......banyakkan minum air putih,cuaca x berapa elok sekrg jap panas jap hujan....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...