Dengan Nama Allah.

Dengan Nama Allah.

Sayang Kamu

Friday, October 23, 2009

Aku Dirai!!

Terharu juga rasanya bila teman2 sepejabat yang meraikan ulangtahun kelahiran ku sehari selepas tarikh istimewa itu...walaupun pizza bukan pilihan utamaku namun kerana dibelanja maka aku terima dengan tangan terbuka...eh! sedap juag rupanya pizza ni...agaknya sebab dimakan semasa aku benar2 lapar dan makan panas2 pulak tu. Terimakasih teman2 kerana buat aku happy dan rasa dihargai..
Pizza berperisa.... ntah..lupa pulak kerana aku tak berapa perihatin apa jenis2 pizza ni..memang anak tekakku kurang menerima makanan barat ni..hanya 2 keping mampu masuk ke perutku, teman2 yang meraikan ku makan lebih dariku!!..eh..siapa rai siapa ni ek...:)
Spaggeti...habis juga sepinggan..tp rasanya sedap lagi yang aku buat kot..
Sensor..bahagian leher ke atas tak dibenarkan muncul diruangan ini..maka yang kelihatan hanyalah tangan2 yang sedang memotong pizza...dan semestinya itu bukan tangan2ku..terimakasih..walaupun diraikan dengan hanya memakan pizza, aku rasa sangat gembira...

Sehari dua ni aku agak sukar menziarahi blog rakan2, malah rakan2 yang berkunjung ke sini pun masih tk sempat ku balas kunjungan mereka...semuanya kerana pc ku yang menghadapi sedikit problem..bila dibuka pasti 'hang'...ini juga menyukarkan aku untuk menjawab semua komen2 teman2 yang mengunjungi blogku...tak tahulah berapa lama aku akan menghadapi keadaan ini.....boringnya..mungkin pc ku sudah diserang virus...bukan virus2 cinta yang sedang dialami oleh tuannya ye...:)


p/s....dimana dia saat aku memerlukan?

11 comments:

maiyah said...

wah.. sdp gak pizza tu, sy pun dekat 1 minggu tak bleh bukak blog rakan2 jadi cuti ler, ni esok tak tahu jadi lagi ker tenet nih huhu :)

Tirana said...

Terliur tengok makanan tu..

Tukang cerita said...

internet memang tgh problem lah kak ida...

emmmm. sedap pizza kak, minta skit...
:)

MaizaC'Joe said...

Salam sis..
Happy barthday sis.. moga d panjangkan umur, d murahkan rezki, sentiasa bahagia, d beri kesihatan sempurna dan sentisa berada dlm lindunganNya.. InsyaAllah

Sis pizza bagus utk naikkab berat badan.. serius nie.. hee..

rasanya blog sis nie berat kot.. sy nak loading pun susah.. tunggu lama br boleh masuk.. tp ntah la.. kot2 tenet sy yg slow (tp pakai b'band) hee...

-maiza-

Idalara said...

salam maiyah..
masa tgh lapar semua nmpk sedapkan..
mlm2 minggu mcmni ramai yg guna tenet so..slow pulak..

Idalara said...

Salam Tirana
wah..lama tk nampak tirana..sebenarnya ida pun dah lama tk singgah blog tirana..insyaallah ida ziarah nnti..

Idalara said...

sala Nurul@tukang cerita..
so nurul pun sdg hadapi mslh tenet ni ke..ingatkan kak ida sorg.
nak pizza..jom nnti kak ida belanja..:)

Idalara said...

salam maiza..terimakasih ye dik..
betul ke pizza ni boleh upkan berat bdn..tp nak mkn hari2 parah gak..

rasanya blog kak ida ni tkde lah bnyk 'benda'yg memberatkannya..ntah lah..adalah yg something wrong tu..

kak ida pun guna brdband celcom.

ai@reel said...

aslkm.kak idalara.

tahniah doa sy moga dipanjangkan usia,murah rezeki,bahagia bersama anak2.

tahniah..sedap piza tu

zedmagel said...

Salam Idalara,

Berapa usia sekarang...harap tiada rahsia yek?

shah said...

Salam idaria,
Sabar, pasti si dia yang dinanti akan kunjung tiba, mungkin masa sahaja yang menjadi jarak pemisah. Terus berdoa...insyaAllah si dia pasti akan tiba jua, sudah kah anda bersedia?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...