Dengan Nama Allah.

Dengan Nama Allah.

Sayang Kamu

Thursday, September 16, 2010

Raya 2010


Bismillah...

Masih dalam mood raya....

Antara gambar2 yang sempat aku cilok dari FB cousin ku...aku sendiri, akibat terlalu sibuk tak sempat nak bergambar dengan mak bah dan family....rasa ralat pulak bila tenguk himpunan gambar2 sekitar Hari Raya di FB cousin aku tadi..Tunggulah Raya tahun depan insyallah jika panjang usia..

Memohon ampun maaf dengan ibunda tercinta

Bersama nenda tersayang

Tiga beradik perempuan


Bersama adik dan dua org sepupu...

Sesi bermaaf2an dengan mak dan abah..

Bila sesekali bertemu banyaklah yg ditanya dan bertanya..
Sibuk kat dapur

Jarang2 bertemu...bila bertemu dalam keadaan sibuk begini tak sempat juga nak sembang lama2..namun sempat juga bergambar untuk kenang2an..muga2 bertemu lagi Ramadhan dan Aidil Fitri tahun hadapan..

12 comments:

azieazah said...

IDA, ternyata Aidilfitri memang hari utk pertemuan yang indah, pertemuan yang membahagiakan.

Tanpa Raya, belum pasti bersua muka, beramah mesra.

Besttt...!

GRuNGe said...

Banyak nya gambar Ida. Saya tak de gambar raya pun. Selamat hari raya Kak Ida.

sahromnasrudin said...

salam..aidilfitri mmg mengeratkan tali persaudaraan yg lama terpisah

Hairil Rizal said...

Tahun depan kena amik gambar version sendiri plak la ye. Hehe!

Selamat Hari Raya dari Warlord's Armoury! :)

Azmi said...

selamat hari raya da semoga keluarga k.ida bahagia selalu

Idalara said...

Azmi
terimaksih...muga2 azmi pun begitu

Idalara said...

Hairil Rizal..
Insyallah jika panjang usia..

Idalara said...

Sahromnasrudin
waktu2 begitulah kita berpeluang bertemu sanak saudara..

Idalara said...

grunge
gamabr tu pun dpt ambil dr FB cousin..kalau tak ada sikit je.

Idalara said...

Azie
betul tu..kalau tkde raya susah juga nk jumpa..mng best pun..

maiyah said...

saat yg meriah.. masa ni hilang jap duka lara lihat makayah

zedmagel said...

beraya Sakan nampaknya sahabat kita nie...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...