Dengan Nama Allah.

Dengan Nama Allah.

Sayang Kamu

Saturday, January 30, 2010

Untuk Wanita...lelaki juga..PAD HERBA

Night - untuk kegunaan malam 10keping cuma RM12.00

Day - untuk kegunaan siang hari 10 keping RM11.00



Pantyliner - boleh digunakan sepanjang masa 20keping RM10.00


Sejak awal bulan lepas aku telah diperkenalkan dengan satu jenis pad yg bukan saja berfungsi untuk kegunaan kaum wanita tapi juga untuk kaum adam..mungkin bunyinya agak pelik dan mcm tak masuk akal..tapi itulah hakikatnya..

Pad herba yang dikenali sebagai FC Bio Sanitary ini diperbuat daripada ramuan herba semulajadi dan mempunyai kualiti yg terjamin. Ia diperbuat daripada bahan mentah yg berkualiti dan selamat. Ia adalah rakan para wanita yg meneman anda melalui sepanjang masa keemasan anda. Pastinya pilihan utama para wanita yang mengejar kesihatan dan kesejahteraan!..untuk keterangan lebih lanjut sila hubungi no yg diberi.

Untk kaum lelaki pula sangat sesuai jika mengalami sakit lutut atau kaki..diakui sendiri oleh seorg doktor yg pernah menggunakan FC Bio Pantyliner..hanya tampalkan ditempat yg sakit insyaallah akan sembuh.

Antara bahan2 yaag digunakan untuk menghasilkan pad herba ini ialah:

Mai Fang Stone
Menghilangkan bau, membasmi kuman dan mencegah jangkitan kuman

Peppermint
membuang angin perut, mengurangkan kepanasan,mencegah kegatalan, menahan sakit dan mengurangkan rasa tidak keselesaan ketika haid. sentiasa berasa selesaa dan dingin

Ming Fang
menyingkirkan toksid,mencegah jangkitan kuman,mencegaha kegatalan,membuang angin perut, menghentikan darah,menyingkirkan bekuan darah dalam rahim

Bing Pian
mengurangkan kesakitan dan tekanan ketika haid,mengurangkan kesakitan otot dan sendi,membantu menyingkirkan bekuan darah,mencegah pembiakan kuman.

Kuai Mu You
mencegah penyakit kulit,membantu peredaran darah dan melegakan kesakitan bahagian pinggang dan belakang. Kuai Mu You mengandungi Phytoncide yg membantu menstabilkan emosi.

Kepada seseiapa yang berminat untuk mencuba sila hubungi no yang saya tinggalkan di dalam blog.

Terimakasih.

ps..rezeki diberi dari berbagai cara..hnaya kita perlu berusaha untuk memperolehinya..

17 comments:

abu muaz said...

bagus tu....9/10 rezeki dari perniagaan.

shaniza said...

Salam..
Wah kak Ida meniaga pad pula...
Kawan2 ada yg dah guna cuma nk membelinya ada sikit masalah di sini

tajnur said...

Salam!
Baguslah Pn Ida dah mula nak berniaga tetapi perlu tahu bahawa kita kena byk sabar dgn kerenah manusia yg rencam. Idea mesti pelbagai dan kena byk pengetahuan. Ooo! Untuk lelaki pun ada, saya ingat kena tunggu dtg`per*** baru nak belajar pakai bukan nak beli. (Maaf gurau je!)

blueCITY said...

bzness erk?

ingatkan keluaran radix tadi
heeeeeeeee

hans said...

teruskan usaha anda
jgn cepat mengalah waktu berniaga nih tau sis


maaflah kalau lari topik tapi nak minta tolong kamu vote entry saya yang bernombor 19 di blog www.denaihati.com

lebih mudah nak faham sila click entry ini dan harap sudilah vote entry no 19 saya tu..

terima kasih yer n promotelah dkt member2 sama suruh vote entry saya

SYAbAR said...

Nanti, jika ditakdirkan kita berjumpa.... jgn lupa bawa utk saya ya Ida!

zedmagel said...

Salam Idalara,

Teruslah dengan usaha yang gigih ini. Mudah-mudahan berjaya.

Lama anda tidak singgah ke blog saya kenapa? Ada tag untuk anda untuk menjawabnya.Sila lah singgah...

Kamsiah said...

saya pernah cuba pad herba...tp..maybe tak sesuai kut atau kesan sementara...gatal,panas,pedih...semua ada...

Idalara said...

salam sdr abu muaz..
bukan skadar baragan ini..hpa, bioasli,avon dan bebrapa lagi barang sy jual..alhamdulillah ada rezeki sentiasa menanti sy bila berniaga ni..

Idalara said...

salam shaniza..
kalau susah oder dgn kak ida je.:)

Idalara said...

salam sdr tajnur
saya dah biasa berniaga sejak kecil lagi membantu mak..tiada istilah putus asa atau kecewa..insyaallah..rezeki dr hasil jualan sentiasa ada..bukan sekadar pad saja..bagai2 yg yg sya jual..
kalau sdr tajnur nak beli apa salahnya..untuk adik kakak atau isteri..

Idalara said...

biru..keluaran hpa pun ida jual gak..kat opis tu ubat gg,radix sentiasa ada stok..

Idalara said...

hans..sori ye..kak ida tk dpt vote sbb tak boleh buka blog yg hans maksudkan..

Idalara said...

insyaallah andai bertemu ida bawakan untuk sybar..

Idalara said...

salam zed..
maafkan ida sbb agak lama tak singgah kat blog zed..
insyaallah ida akan lebih kerap singgah.

Idalara said...

salam kamsiah..mungkin tak sesuai dgn kamsiah agaknya..baik dihentikan.

ai@reel said...

wah...macam menarikje

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...